Over Ons

Onderwijs-Herstart is een landelijk reintegratie- en outplacementbureau. Onderwijs-Herstart werkt voor meer dan 150 verschillende onderwijsinstellingen in Nederland. Zowel onderwijs instellingen uit het primair, voortgezet als hoger onderwijs behoren tot onze opdrachtgevers. Meer informatie over de website van onderwijs-herstart vind op: www.onderwijs-herstart.nl

Bel of mail ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Onderwijs-Herstart reintegratie en outplacement speciaal voor het onderwijs

Onze specialisatie in het onderwijs  wordt door onze opdrachtgevers en door onze klanten als belangrijkste pluspunt gezien.  Het onderwijs is een specifiek werkveld en kennis van de specifieke regelgeving is van groot belang. Ook in de begeleiding is dit een enorm voordeel. Niet al onze kandidaten vervolgen hun weg in het onderwijs. Maar bij het begeleiden en coachen van kandidaten is het van groot belang dat de begeleiders perfect weet waar iemand vandaan komt. Alleen dan kun je iemand begeleiden naar een perspectiefvol nieuw werk. Binnen of buiten het onderwijs.

Meer informatie over de website van onderwijs-herstart vind op: www.onderwijs-herstart.nl

Re-integratie tweede spoor

Als we het hebben over reintegratie dan bedoelen we hier de begeleiding in het zogenaamde reintegratie tweede spoor:

In gemiddeld 6 tot 9 maanden wordt een medewerker intensief naar een duurzame, nieuwe werkplek binnen of buiten de organisatie begeleid. Dit doen we binnen de wet- en regelgeving van de ‘Wet Verbetering Poortwachter’ en het UWV.

Met onze professionele en persoonlijke aanpak op maat slagen wij erin om vrijwel elk traject tot volle tevredenheid af te ronden.